VilarencAqua, centre esportiu de Calafell inicia una campanya de solidaritat

Written by vilarencaqua.com. Posted in curset natacio, lluita contra el cancer, lluita contra el cancer vilarencaqua, marxa nordica calafell, nordic walking calafell, run for parkinson, SH'BAM, Uncategorized, VILARENC AQUA, VILARENCAQUA, VILARENCAQUA CENTRE ESPORTIU, ZUMBA, ZUMBA CALAFELL

 

Les matrícules del 21 d’octubre al 2 de novembre tindran un cost de 5 euros que es destinaran íntegrament a l’entitat per als seus fins fundacionals

El centre esportiu VilarencAqua de Calafell, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell, iniciarà des del pròxim 21 d’octubre al 2 de novembre una campanya de solidaritat amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre destinant la matrícula simbòlica d’aquelles persones que es donin d’alta al centre a l’entitat que des de fa 23 anys lluita contra el càncer a la demarcació.

Les persones que es matriculin durant aquest període abonaran el preu simbòlic de matrícula de 5 euros que es destinaran íntegrament a la Lliga Contra el Càncer. VilarencAqua realitza aquesta activitat per segona vegada amb l’entitat dins de les accions que aquest centre ha fet solidàriament amb diferents organitzacions des de fa 3 anys.

Així mateix, el centre tindrà durant un període determinat guardioles de l’entitat per tal que aquells usuaris que vulguin realitzar una aportació a la Lliga puguin fer-ho a les mateixes instal·lacions.

VilarencAqua és un centre de referència del Baix Penedès que vol, amb aquesta iniciativa iniciar un camí d’esport, salut i solidaritat amb els usuaris del centre i, sobretots amb els afectats pel càncer.

La Lliga, 23 anys al territori

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre celebra enguany el seu vintè aniversari. L’entitat ha estat i és referent pel que fa a la millora del malalt oncològic, al suport psico-social i a la prevenció a la demarcació de Tarragona.

Actualment, la Lliga Contra el Càncer compta amb 10 Grups D’ajuda Mútua (GAM), un d’ells al Vendrell, i dóna assistència als malalts de càncer que es tracten en les diferents unitats d’oncologia del Territori com és el cas de l’Hospital del Vendrell.

Durant el 2014, la Lliga Contra el Càncer va ajudar econòmicament 84 famílies del territori, van assistir als Grups d’Ajuda Mútua prop de 250 persones i es van atendre a l’hospital vora els 350 malalts. Així mateix, la Lliga fa donació, anualment, de les primeres pròtesis que reben les dones mastectomitzades a causa d’un càncer de mama.

Trackback from your site.

Leave a comment