Noufal Erraui guanya l’Eternal Running de Calafell

Written by vilarencaqua.com. Posted in Uncategorized, VILARENC AQUA, VILARENCAQUA, VILARENCAQUA CENTRE ESPORTIU

Amb un temps de 54,01 minuts, Noufal Erraui s’ha proclamat vencedor de l’Eternal Running, que ha tingut lloc  a Calafell. 2.500 persones han participat en aquesta competició esportiva extrema, ja que els participants han realitzat un circuit de 10 quilòmetres, durant els quals han hagut de vèncer uns setanta obstacles.

 

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat de la regidora d’Esports i Promoció Esportiva, Maite González, i d’altres regidors del consistori, han lliurat els premis per categories. A més, també hi ha hagut premis per a les millors disfresses, ja que una de les singularitats d’aquesta competició és que els participants poden anar disfressats, i alguns porten vestits molt originals i divertits.

 

La cursa ha començat a les 11h. del matí, des de l’esplanada de davant del Vilarenc Aqua, i a partir d’aquí els participants han realitzat el recorregut, que els ha portat tant a la muntanya com al mar, i en el que han hagut de superar obstacles com bales de palla, contenidors, inflables bojos, rases de fang, cordes, escuma o pneumàtics, entre altres proves que s’han trobat al llarg del circuit.

 

 

Circuit Mundial amb 176.000 participants

L’Eternal Running és una competició esportiva extrema en què es posa a prova la resistència dels participants, i que té lloc en diverses ciutats del món. Tretze anys i més de 176.000 persones a tot el món han corregut alguna vegada l’ETERNAL Running, ja que aquesta competició s’ha realitzat en els 5 continents.

 

Des de l’any passat l’Eternal Running té lloc també a Calafell, gràcies a la Regidoria d’Esports i Promoció Esportiva de l’Ajuntament de Calafell, que promociona aquest esdeveniment. L’Eternal Running de Calafell és  la número 186 en la història d’aquest Circuit Mundial que uneix diversió, duresa i desafiament.

12 13

Trackback from your site.

Leave a comment