El centre esportiu “Vilarenc Aqua” dóna 1.430 euros a la Lliga contra el càncer

Written by vilarencaqua.com. Posted in CALAFELL, CENTRE ESPORTIU CALAFELL, CENTRE VILARENCAQUA, lluita contra el cancer, lluita contra el cancer vilarencaqua, Uncategorized, VILARENC AQUA, VILARENCAQUA, VILARENCAQUA CENTRE ESPORTIU

vaqua_xec021L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha presidit l’acte de lliurament del xec de 1.430 euros que el centre esportiu Vilarenc Aqua ha donat a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. L’import d’aquest xec és el resultat de la campanya de solidaritat que el centre esportiu de Calafell ha dut a terme durant el mes d’abril, destinant íntegrament l’import de les matrícules a aquesta causa.

En l’acte de lliurament l’alcalde de Calafell ha estat acompanyat pel regidor de Sanitat, Francisco Clavero, la regidora de Benestar i Família, Maria Verge, i el coordinador de Vilarenc Aqua, Antonio Morales, els quals han fet la donació del xec a David Ortega, director de la Lliga Contra el Càncer a les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

David Ortega ha agraït a Vilarenc Aqua i a l’Ajuntament de Calafell l’aportació a la lliga a través de la quota d’ inscripció dels nous abonats, així com la solidaritat que els nous abonats han demostrat juntament amb la seva voluntat de fer esport i fer salut. Ortega ha dit que “la recollida d’aquest xec dona alè, força i motivació a la Lliga per tirar endavant, i per aquest motiu, volem donar l’enhorabona al compromís que empreses com VilarencAqua tenen amb nosaltres i amb la societat”.

Vilarenc Aqua va dur a terme, del 2 al 12 d’abril, una campanya per col.laborar en la lluita contra el càncer. Per tal d’incentivar la participació en aquesta campanya, durant aquests dies la matriculació al centre esportiu tenia un preu especial de 10 euros, ja que normalment el cost de la matrícula és de 55 euros. Un total de 143 persones es van matricular en el període especial d’aquesta campanya, sumant un total de 1.430 euros que s’ha donat íntegrament a la Lliga Contra el Càncer.

Antonio Morales s’ha mostrat molt satisfet de poder fer el lliurament d’aquests 1.430 euros a la Lliga contra el càncer, i ha afirmat que “la nostra col·laboració amb la lliga continuarà, ja que ens comprometem a què cada primavera destinarem durant deu dies íntegrament els imports de les matrícules a la Lliga contra el càncer”.

A més, Vilarenc Aqua tindrà durant tot l’any guardioles de la Lliga contra el Càncer per tal que aquells usuaris que vulguin realitzar una aportació puguin fer-ho a les mateixes instal.lacions del centre esportiu.

Finalment, Vilarenc Aqua també ha atorgat 10 beques d’abonament gratuït a persones afectades de càncer i amb pocs recursos, per tal que puguin realitzar en aquest centre esportiu activitats destinades a la rehabilitació.

Joan Olivella ha volgut agrair “el vessant solidari que ha demostrat tenir VilarencAqua amb la posada en marxa d’aquesta campanya, així com la sensibilitat i la feina duta a terme per la Lliga per tirar endavant el projecte que dóna suport a molts malats del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre”.

Vilarenc Aqua va néixer l’any 2007 fruit d’una concessió administrativa atorgada per l’Ajuntament de Calafell a l’empresa Tandem Wellness. Actualment és el centre esportiu més important del municipi, ja que té unes instal.lacions de 5.000m2. .

Tags: , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment