El centre esportiu de Calafell “Vilarenc Aqua” recull 1.590 euros per a l’associació de nens amb càncer AFANOC

Written by vilarencaqua.com. Posted in VILARENC AQUA, VILARENCAQUA, VILARENCAQUA CENTRE ESPORTIU

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, juntament amb el president de Vilarenc Aqua, Antonio Morales, han lliurat  al president a l’AFANOC  a Tarragona, Miguel Javaloy, el xec de 1.590 euros,corresponent a la campanya solidària duta a terme per aquest centre esportiu aquest passat Nadal. En l’acte també han estat presents la regidora d’Esports, Maite Gonzàlez, i el regidor de Sanitat, Francisco Clavero, i la regidora de Benestar i Família, Maria Verge.

El president a l’AFANOC  a Tarragona, Miguel Javaloy, ha agraït l’aportació rebuda, “que ajudarà a seguir tirant endavant la Casa dels Xuclis”. Situada a Barcelona, aquesta casa està destinada a les famílies dels nens que han de desplaçar-se per rebre tractament. “És un espai d’acollida familiar totalment gratuït”, ha explicat Javaloy.

La regidora d’Esports, Maite González, ha afirmat que “aquest és un col·lectiu amb el que estem molt sensibilitzats, i per això estem molt contents que la campanya de Vilarenc Aqua hagi tingut tan bona acollida”.

Del 28 de desembre al 12 de gener, Vilarenc Aqua ha dut a terme, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calafell, una campanya solidària per recollir fons per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Els diners recaptats amb les 87 noves matrícules que s’han fet durant aquest període en aquest centre esportiu, juntament amb la venda de més de 90 gorres de l’associació, s’han destinat íntegrament a l’AFANOC de Tarragona. Per incentivar la campanya, el cost de la matrícula durant aquest període tenia un preu especial de 15 euros.

El president de Vilarenc Aqua, Antonio Morales, ha recordat que “aquesta és la tercera campanya solidària que fem des del nostre centre esportiu”, ja que anteriorment també s’han fet campanyes similiars per a la Lliga contra el càncer i l’Associació de Parkinson. A més, Morales ha anunciat que ja estan parlant amb altres associacions per a fer més campanyes.

Així mateix, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha dit que “aquest tipus d’accions solidàries són molt importants perquè són un gra de sorra per ajudar als més necessitats”.

Vilarenc Aqua va obrir les seves portes el 2009, i és fruit d’una concessió administrativa atorgada per l’Ajuntament de Calafell a l’empresa Tandem Wellness SL. La instal.lació compta amb més de 5.000 m2 construïts, on hi ha: una zona d’aigües amb dues piscines climatitzades; una gran sala de fitness de 500m2 i tres sales polivalents on s’imparteixen activitats dirigides; una zona d’Spa amb 250m3 de capacitat; un Bar-restaurant; un centre d’estètica i bellesa; una ludoteca; i també acull la seu de la Regidoria de Promoció Esportiva i Esports de l’Ajuntament de Calafell.

Trackback from your site.

Leave a comment